Facebook Instagram

Recensies

I think what you do is amazing! I point my camera at a couple and all you see is two people...but YOU point a camera at a couple and you can SEE their story! That is such a special skill you have to offer...you're not just a photographer, you're a story teller!
Andrea Vinson

Ze maakt prachtige foto's heel leuk gedaan bij peuterspeelzaal pippeloentje!!!
Ingeborg

Bedankt! Ontspannen was het zeker. Een prachtig plekje en onze Nathan keek z’n ogen uit! Al dat zand, het water en de grote boten, en dat hoewel het eigenlijk al na z’n bedtijd was.. Dankjewel, wij zijn blij met het resultaat
Familie Boeijenga

Dankjewel Daniëlle voor weer een leuke ervaring
Familie van Hal

Very cute pictures!! Keep this coming!! ❤️❤️
Nathaly Vega

Beautiful pictures
Mariajose Herrera Canelos Huntsinger

Gorgeous photos Daniëlle!
Olivia Trepanier
 
Top! Heel erg bedankt voor de leuke foto's!
Elly van Leersum

Bedankt voor de mooie foto's die je maakt en dat we tijdens de shoot altijd kunnen zijn wie we zijn bij je.
Margreet Rozemuller 

Het was ondanks de regen een hele mooie dag.
Bedankt voor de mooie foto’s!
Hartelijke groet, Lia van den Berg (Familieshoot)

Vaak een fotoshoot gehad. Hele gezellige vrouw je mag gewoon zeggen wat je wensen zijn en hoe je zelf op de foto wil! Zeker een aanrader.
Marsha Vermeer (familieshoots, loveshoot)

Goede fotograaf. Persoonlijk en alles is bespreekbaar. Aanbevolen.
Evert de Bruine (gezinsshoot)

Super leuke spontane fotografe! Je staat nooit op 1 plek. Ze ziet altijd wel iets waar ze mee wil expirimenteren.
Zeker een echte aanrader
Judith Wietsma (loveshoot, familieshoot, portretshoot)

Fijne shoot gehad bedankt hoor. 😁
Mirian Steenbergen (familieshoot)

We vinden de foto's prachtig!!!
Wij en straks de oma's zullen er super blij mee zijn.
Nogmaals bedankt.
Laura Kerkhoff (familieshoot)

Daniëlle is een betrokken en lieve moeder. Hierdoor kan ze op een hele ontspannen manier met mensen omgaan en krijgt ze het voor elkaar om mensen op de foto te zetten, precies zo als ze zijn! Ik vind dat je het goed doet!
Tineke Konig (familieshoot)

Zojuist de foto's ontvangen en ben er super blij mee! Hele leuke fotoshoot gehad!
Lorraine Koster (loveshoot)

Daniëlle wat maak je toch prachtige foto's. Ik heb prachtige foto's gezien van onze achterneef, wat een prachtig bruidspaar en mooie geweldige foto's. Het ga je goed in je vak.
Alberta Nijland (via Facebook)

Prachtige fotografies
Patrycja Malicka Bednarowska (via Facebook)

Danielle, we hebben vanavond de foto al aan mijn man gegeven, ik heb de foto's al op facebook gezet, dus jij mag ze ook delen. Mijn man vond ze schitterend. Nogmaals bedankt!
Conny Rietveld (via Facebook)

Wat hebben wij genoten van de fotoshoot en de trouwreportage. Wat zijn we blij met het album.
Gewoon no-nonsens en helemaal onze stijl.
Hartelijk dank hiervoor!
Martin en Hermanda (loveshoot en trouwreportage)

We hebben hele leuk foto's van de kinderen laten maken. Heel blij mee.
Henriette Haarkamp (kindershoot)

Vorig voorjaar leuke fotoshoot gehad met ons gezin tussen de appelbloesem. Supermooie foto's gemaakt door Danielle. Echte aanrader!
Alinda Torn Broers (familieshoot)

Hoi Daniëlle,
Nog hartelijk dank dat je onze bruiloft als second-shooter hebt vastgelegd. We hebben inmiddels de CD ontvangen met jouw foto's er op. Erg waardevol dat foto's van Eward thuis ook gemaakt zijn. De blog van onze bruiloft ziet er ook uit leuk uit, hopelijk krijg je er veel positieve reacties op wat leidt tot nieuwe reportages! Bedankt en we wensen je alle goeds toe en nog vele mooie reportages!
Hartelijke groet, Eward & Marcella (trouwreportage als secondshooter)

Wat is dit een goede fotograaf!
Wij hebben onze dochter van 2nog nooit zo ontspannen op de foto gehad als we een shoot gingen doen! Echt een aanrader! Lieve meid vooral lief met kinderen!
Familie Spaargaren (familieshoot)

Hele fijne shoots gehad met Daniëlle. 1x alleen en 1x met mijn vriend. Heel gezellig en hele mooie foto's!
Annegré Meerman (portret- en loveshoot)

Mij werd gevraagd om iets te schrijven over de foto's van Daniëlle, als moeder ben je natuurlijk altijd trots op wat je kinderen doen, maar Daniëlle maakt toch wel prachtige foto's vindt ik, de stijl is puur zonder tierlantijnen, en daar houdt ik heel erg van, ik krijg vaak foto's toegestuurd van haar dochter, onze kleindochter Isa en daar ben ik natuurlijk erg blij mee, mijn man en ik hebben verschillende keren proef gestaan en wij zijn totaal niet fotogeniek, maar toch zijn het mooie foto's geworden, ze knipt maar door en je hebt niet eens in de gaten dat je gefotografeerd wordt, het is altijd heel gezellig, haar nieuwste foto's staan nu op de site en het bruidspaar zal daar vast heel erg blij mee zijn.
Anja van de Riet (loveshoot)

Daniëlle Schimmel heeft me gevraagd om een recensie te schrijven:
Ik ben er erg positief over! Ik heb een shoot gehad met mijn nichtje en mijn hond. Het leverde erg mooie foto's op! We hadden ze in de natuur gemaakt dat was erg leuk!
Een echte aanrader!
Silke Lodder (portretshoot)

Al een paar keer voor de lens van Danielle mogen staan. 1 keer alleen en 1 keer met mijn man en 2 dochters. Het is altijd heel gezellig en Danielle stelt je op je gemak. met als resultaat hele mooie foto's. Heel erg bedankt en ga zo door.
Pieteke de Wilde (familieshoot)

Er staat bij je info dat je graag mensen fotografeert in de natuur maar de foto's van Hermanda en Martin zijn prachtig en niet eens in de natuur gemaakt.
Alie Smit (bruiloftgast)

Daniëlle heeft me gevraagd een recensie te schrijven, bij deze:
Daniëlle heeft al meerdere keren foto’s van ons gemaakt. Deze shoot heb ik altijd als zeer ontspannen en gezellig ervaren. Erg bijzonder dat Daniëlle zowel foto’s heeft gemaakt tijdens de zwangerschap als ook na de geboorte van onze dochter Sara. Het leuke aan foto’s maken met Daniëlle is het gebruik van attributen. Beide keren had ze voldoende attributen bij zich om de foto nog wat leuker en speelser te maken. Vooral tijdens de newborn-shoot kwamen de verschillende soorten kleden goed van pas. Verder staat Daniëlle open voor suggesties. Doordat de sfeer relax is, is daar alle ruimte voor. Zo is het erg leuk om mee te denken tijdens je eigen shoot en dingen uit te proberen. Een ander leuk detail is dat Daniëlle, als je toestemming geeft, al vrij snel (binnen een uur dat ze bij ons wegging) een foto op facebook zet. Mijn ouders waren tijdens de newborn-shoot op vakantie en konden door de foto op facebook meegenieten van hun kleindochter. En niet alleen mijn ouders genoten van de foto. De foto werd gelijk geshowd aan andere hotelgasten bij het zwembad. Wij kunnen niet anders als positief zijn!
Bastiaan en Marieke Vroegindeweij (zwangerschap-, newborn-, familieshoot)

Afgelopen juli had ik een afspraak gemaakt met Daniëlle Schimmel Fotografie om foto's van mij en mijn vriend te maken. Het was de bedoeling om foto's te maken met de zonsondergang als achtergrond. Helaas was er geen zon, maar met bomen op de achtergrond vond ik onze shoot erg geslaagd! ze had superleuke ideeen over hoe ze ons samen op de foto wilde zetten. een selectie van de foto's op een cd-tje mee naar huis gekregen (na een week) dus kan ik elke keer opnieuw genieten van de goeie en mooie foto's.
Karlijn Haffmans (loveshoot)

Leuke foto nodig? Dan ben je bij mijn naamgenootje aan het juiste adres! Flexibel en creatief!
Daniëlle Megelink (portretshoot)

Wat hebben wij een leuke fotosessie gehad. Heerlijk ontspannen (en dat was ook wel belangrijk met 4 kleine meisjes) op een door ons uitgekozen locatie. En supermooie foto's als resultaat voor een supermooie prijs - op speciaal verzoek al een dag later klaar op DVD. Helemaal blij! Als je nog foto's van je gezin met kleine kinderen wilt laten maken, kan ik Daniëlle zeker aanraden!
Corrine Tucker (familieshoot)

Super fotografe! Je kunt zelf veel dingen zeggen hoe jij het eventueel wil. En zelf is zo ook erg creatief met dingen! Echt een top aanrader om bij Daniëlle je gezin's of bruidsfoto's te laten maken!
Judith Wietsma (loveshoot)

Een goeie fotografe, die flexibel is in het maken van de foto's en de poses. Echt waar voor je geld.
Richard Rozemuller (loveshoot)

Je hebt het SUPER gedaan!
Joël en Katty Dogger (trouwreportage)

Ze laat je echt op je gemak voelen en is echt van het uit proberen en van het plezier maken. Dat staat centraal tijdens het maken van de foto's en dat kun je terug zien op de foto's.
Margreet Rozemuller - Middag (loveshoot)