Facebook Instagram

Tarieven

Jullie liefde: Loveshoot (2 personen) 
Wat is er nou mooier om jullie liefde te vieren dan even samen er op uit te gaan. Een mooie locatie waar jullie je prettig voelen, waar we niet gestoord worden en dus optimaal kunnen genieten. Met een paar aanwijzingen komen we tot mooie plaatjes, die jullie zelf achteraf via een online gallery mogen uitkiezen.

Wat krijgen jullie: een uur volop genieten van elkaar, 10 digitale bestanden via de mail die jullie zelf mogen kiezen uit een online gallery met ruime keuze voor € 150,-. Willen jullie meer foto's bestellen, dan is dat mogelijk voor € 7.50,- per extra foto.
Een prachtige ervaring waar jullie het nog lang over zullen hebben en keer op keer van kunnen nagenieten.

Bijzondere periode: Zwangerschapsshoot (jullie gezin)
In verwachting, gefeliciteerd! Een nieuw leven is onderweg, wat een bijzondere periode. Laat je groeiende buik vastleggen om voor altijd te kunnen herinneren hoe het was. Alleen jij en je babybuik, samen met je partner en/of met je kinderen, wat jij wilt. Momenten die je later wilt herinneren maak je nu. 

Wat krijg je: een uur volop genieten van elkaar, 15 digitale bestanden via de mail die jullie zelf mogen kiezen uit een online gallery met ruime keuze voor € 175,-.
Een bijzonder aandenken waar jullie het nog lang over zullen hebben en keer op keer van kunnen nagenieten.

Nieuw leven: Newbornshoot
Daar is jullie kindje dan. Wat een mooie baby en zo klein! Die eerste momenten gaan zo ontzettend snel, mooi moment om dat vast te laten leggen op beeld. Ik kom graag bij jullie thuis voor die eerste momenten met jullie kindje. Drinken bij mama, knuffelen met papa, bewonderen door broers en zussen. Heel speciaal om bij deze momenten te mogen zijn. Ik pas me aan aan de baby en kraamvrouw. Tussendoor een luier verschonen? Geen probleem. Ik heb zelf drie kinderen dus weet precies hoe dat gaat. 

Wat krijg je: Anderhalf tot twee uur foto's maken in alle rust, 15 digitale foto's die je zelf kan uitkiezen via een online gallery voor € 200,-. Extra foto's bijkopen is mogelijk voor € 7.50,- per extra foto. Een prachtig aandenken aan deze bijzondere periode. Jullie krijgen van mij een persoonlijke geboorteposter cadeau.

Willen jullie foto's voor op het geboortekaartje? Dat is mogelijk! Geef alvast je uitgerekende datum door zodat ik rond die tijd plek vrij houdt in mijn agenda en maak het kaartje al zo ver mogelijk klaar. Ik zoek de foto's diezelfde dag nog uit, zodat deze verwerkt kunnen worden in het kaartje. Zo kan je iedereen al snel op de hoogte stellen van jullie nieuwe gezinslid.

Jullie trots: Kindershoot
Groeien jouw kinderen ook zo hard en is het hoog tijd voor een nieuwe aan de muur? Ik ga gezellig met jullie mee op avontuur. Ravotten in het bos, schelpen zoeken op het strand, verwondering bij mooie bloemen in de wei, ik leg het graag voor jullie vast. Met een paar aanwijzingen komen we samen tot mooie speelse plaatjes, van momenten die je voor altijd wilt onthouden. Het is ook mogelijk een gestyle shoot te doen, met een tipi tent in de boomgaard

Wat krijgen jullie: een uur volop genieten van elkaar, 15 digitale bestanden via de mail die jullie zelf mogen kiezen uit een online gallery met ruime keuze voor € 175,-. Willen jullie meer foto's bestellen, dan is dat mogelijk voor € 7.50,- per extra foto. Een gezellige ervaring waar jullie het nog lang over zullen hebben en keer op keer van kunnen nagenieten.

Jullie gezin: Gezinshoot
Ik fotografeer met liefde de liefde in jullie gezin. Onderlinge blikken, elkaar verhalen vertellen, knuffels, grapjes, papa kietelen, dansen met mama, het kan allemaal! 

Wat krijgen jullie: een uur volop genieten van elkaar, 15 digitale bestanden via de mail die jullie zelf mogen kiezen uit een online gallery met ruime keuze voor € 175,-. Willen jullie meer foto's bestellen, dan is dat mogelijk voor € 7.50,- per extra foto. 
Een gezellige ervaring waar jullie het nog lang over zullen hebben en keer op keer van kunnen nagenieten.

Jullie familie: Familieshoot
Is het al veel te lang geleden dat jullie als familie op de foto zijn geweest of hebben jullie iets te vieren? Ik kom graag naar jullie toe voor een groepsfoto en foto's van de gezinnen. Regelmatig ben ik bij Molen de Zwaluw in Kesteren of de Duikenburg in Echteld voor een (huwelijks)jubileum of feest. Als jullie een lijstje maken van de combinaties, maak ik de foto's. 

Wat krijg je: We maken de foto's in de samenstellingen die jullie wensen, als er van te voren een lijst is gemaakt duurt dit ongeveer een uur, afhankelijk van de groepsgrootte. Inclusief 15 digitale bestanden die jullie zelf uitkiezen in de gallery die jullie per email ontvangen. Een groep tot 20 personen € 225,-, vanaf 20 personen €3,- per persoon extra. Extra foto's bijkopen is mogelijk voor €7.50,- per extra foto. 


Kilometerkosten
Vanaf 5 kilometer rondom Kesteren vraag ik € 0.19,- kilometervergoeding per kilometer.

BTW
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Locatie
Ik fotografeer graag buiten in de natuur. Lekker de ruimte, een mooie omgeving, natuurlijk licht, dat is waar ik van houd. Locaties waar ik geregeld kom zijn Kwintelooijen (tussen Rhenen en Veenendaal), de Blauwe Kamer (Rhenen), de Fruittuin (Ochten) (tussen 1 april en 1 november € 5,- entree per persoon), ruime boomgaard met fruitbomen (Kesteren), strandje bij de Waal (Ochten) en de Ginkelse heide (Ede). Regelmatig fotografeer ik (grote) families die een (huwelijks)jubileum vieren, bij de Duikenburg in Echteld of Molen de Zwaluw in Kesteren.

Heb je een ander idee, een gave locatie waar ik echt eens geweest moet zijn? Ik hoor het graag!