Facebook Instagram

Even bijpraten

Hier weer eens een berichtje van mij. Ik wilde het in een filmpje doen maar kwam niet goed uit mijn woorden. Daarnaast hijg ik al als ik de trap op heb gelopen dus erg lekker luisteren is het niet. 🙊

De laatste weken van de zomer waren zo druk, dat ik er nog steeds van aan het bijkomen ben. Ik heb veel leuke shoots gedaan en achter de schermen hard gewerkt aan mijn website en het overzetten van alle foto's van de laptop naar de computer. Dit is een tijdrovende klus, waardoor social media er bij in geschoten is. Ik hoop nog wel wat foto's van de shoots te kunnen delen, zo deed ik onder andere weer een zwangerschapsshoot, familieshoot met een pasgeboren baby, fotografeerde ik een hoedencollectie waarbij ik voor het eerst photoshop nodig had (uitdaging!) en deed ik diverse shoots met grote families.

Helaas wil mijn hoofd meer dan dat mijn lichaam op het moment aan kan, dus neem ik nu geen nieuwe shoots meer aan voor 2019. Met al die sterretjes die ik de hele dag door zie als ik gewoon thuis ben, zit een rondje Kwintelooijen er echt niet meer in, helaas. Natuurlijk gaan de fotoshoots die al gepland staan gewoon door! Vanaf het voorjaar van 2020 zal ik weer fotoshoots aannemen. Ik hoop dan weer veel leuke mensen te mogen fotograferen.