Facebook Instagram

  • Home
  • Blog
  • 6 musthave foto's van je kinderen - herfst editie

6 musthave foto's van je kinderen - herfst editie

Elk seizoen heeft zo zijn charmes en ik denk dat de herfst wel een van mijn favorieten is.
De mooie kleuren overal, we gaan weer binnen spelletjes doen en onder kleedjes op de bank films kijken.

Ik maakte een lijstje van foto's die iedereen van zijn kinderen wil hebben.
Klik verder om de lijst te bekijken.

- Gekleurde blaadjes

Ik noemde ze al, de gekleurde blaadjes. Prachtig, als de wereld van kleur veranderd. Met deze blaadjes kan je van alles doen, ze horen knisperen onder je schoenen tijdens een wandeling, ze in de lucht gooien en proberen weer te vangen, of gebruiken in de achtergrond van je foto.

- Paddenstoelen

Kinderen zijn elke keer weer verbaasd als ze een paddenstoel zien, helemaal omdat ze niet allemaal rood met witte stippen zijn zoals in de liedjes. Ga met ze op ontdekkingstocht en ontdek de mooiste exemplaren en zie de verwondering op hun gezichtjes.

- Gevonden schatten: kastanjes, eikeltjes, dennenappels

Van alles te vinden in de herfst en van die schatten maak je thuis een herfsttafel.

- Met een paraplu 

In de herfst regent het vaak in Nederland en wij grijpen dan naar een paraplu. Isa heeft een erg leuke, die we ook graag gebruiken op foto's.

Met regenlaarzen

De regenlaarzen komen weer uit de kast. Lekker springen in de plassen en banjeren in het bos!

- Herfstactiviteiten

Bij mijn schoonouders in de boomgaard staan appel-, peren-, kersen- en notenbomen. De kersen zijn er in de herfst natuurlijk al niet meer, maar de andere bomen hangen vol met fruit. Samen dat fruit plukken is een leuke bezigheid. Er daarna appeltaart, appelmoes of appelsap van maken hoort daar wel bij. Of gewoon zo opeten, ook lekker!

Op 20 en 26 oktober organiseer ik minishoots in het bos van Ommeren, waar we ook zulke plaatjes gaan maken. We gaan dan een half uurtje samen op pad en je krijgt 5 foto's voor € 50,-. Interesse? Geef je dan op via het contactformulier of via Facebook of Instagram. Ik kijk er naar uit! 

Tags: Kesteren, fotoshoot, ochten, betuwe, Kinderfotograaf, Kinderfotografie, minishoots, tips, kindershoot, herfstshoot, bos, idee, herfst, musthave, kinderfoto, tip