Facebook Instagram

Even bijpraten

Hier weer eens een berichtje van mij. Ik wilde het in een filmpje doen maar kwam niet goed uit mijn woorden. Daarnaast hijg ik al als ik de trap op heb gelopen dus erg lekker luisteren is het niet. 🙊

De laatste weken van de zomer waren zo druk, dat ik er nog steeds van aan het bijkomen ben. Ik heb veel leuke shoots gedaan en achter de schermen hard gewerkt aan mijn website en het overzetten van alle foto's van de laptop naar de computer. Dit is een tijdrovende klus, waardoor social media er bij in geschoten is. Ik hoop nog wel wat foto's van de shoots te kunnen delen, zo deed ik onder andere weer een zwangerschapsshoot, familieshoot met een pasgeboren baby, fotografeerde ik een hoedencollectie waarbij ik voor het eerst photoshop nodig had (uitdaging!) en deed ik diverse shoots met grote families.

Helaas wil mijn hoofd meer dan dat mijn lichaam op het moment aan kan, dus neem ik nu geen nieuwe shoots meer aan voor 2019. Met al die sterretjes die ik de hele dag door zie als ik gewoon thuis ben, zit een rondje Kwintelooijen er echt niet meer in, helaas. Natuurlijk gaan de fotoshoots die al gepland staan gewoon door! Vanaf het voorjaar van 2020 zal ik weer fotoshoots aannemen. Ik hoop dan weer veel leuke mensen te mogen fotograferen. 

Update doelen 2019

Even een balans opmaken zo halverwege de zomer. Ik had doelen gesteld voor mijn bedrijf en wil even een tussenstand delen:

1000 likes op Facebook (gehaald op 5 mei)
500 volgers op Instagram (gehaald op 20 maart)
5 Webinars volgen (voltooid op 19 maart)
3 boeken lezen over fotografie en/of marketing (nog mee bezig)

Loveshoots: 8 (tot nu toe 3 gedaan)
Familieshoots: 20 (tot nu toe 9 gedaan)
Shoots bij zonsondergang: 10 (tot nu toe 7 gedaan)
Strandshoots: 2 (gehaald en staan er meer op de planning)

Ik ben al op heel veel mooie plekken geweest: Kwintelooijen, Waalstrandje, boomgaard, witte veldje in Rijssen, Fruitpark, Doorn, Molen de Zwaluw, Ingen, Veenendaal, bloemenveld in Kesteren, pluktuin Veenendaal, Texel, Echteld, Lienden, Appeltern, Ochten, peuterspeelzaal Kesteren, basisschool Rijssen.

 

Mommy & Me minishoots - Moederdag 2019

VADERS OPGELET, TIP VOOR MOEDERDAG ❤️

Selfies, wie maakt ze niet tegenwoordig? Even snel een fotootje om vast te leggen hoe leuk je het op dat moment hebt, of om te kijken hoe je haar zit. Ideaal! Maar wanneer is er voor het laatst een echt mooie foto van jou en je kinderen gemaakt? Op de poll werd voornamelijk gereageerd dat de vader vaker op foto's staat met de kinderen dan de moeder. Herkenbaar hier! Ik heb vaker de camera (of telefoon) in handen dan mijn man.

Zo kwam het idee in me op om mommy & me minishoots te organiseren. Op 11 mei, de dag voor Moederdag, een moment die in het teken staat van jou met je kinderen. Liefdevolle momenten vastgelegd voor het leven. Gefotografeerd met liefde.

Voor wie: Moeders met kind(eren), oma's met (klein)kinderen
Wat krijg je: 5 digitale bestanden + de mooiste foto 3x afgedrukt op 13x18cm om uit te delen aan opa's en oma's en voor in je eigen woonkamer.
Locatie: Kesteren
Wanneer: Zaterdag 11 mei tussen 9.30 en 12.00 uur. Half uur per shoot.
Kosten: € 75,-.

Who's in?

 

Focus

Na weken af en aan ziek zijn hoop ik dat er nu betere tijden komen. Ik ben veel bezig geweest met mijn website en heb nieuwe doelen gemaakt voor dit jaar. Zo wil ik me gaan focussen op het vastleggen van de liefde tussen stellen en in gezinnen en andere vormen van fotografie meer naar de achtergrond schuiven. Het fotograferen van mensen, vooral de liefde tussen mensen is wat mij aanspreekt. De knuffel van een kind, de blikken van verliefde stellen, grapjes maken tijdens een gezinsshoot, de kleine momentjes die er toe doen en die je wilt onthouden. Díe leg ik graag vast. Juist omdat die momentjes zo snel voorbij gaan en het leven je opslokt. Sinds ik zelf moeder ben weet ik hoe snel de tijd kan gaan en hoe je dingen kan vergeten. Boek dus die leuke loveshoot of gezinsshoot, maak plezier met elkaar en dan zorg ik voor een mooie herinnering voor altijd.

 

Fotowedstrijd NRC

FOTOWEDSTRIJD

Ik heb mijn beste privé foto van 2018 ingezonden voor de NRC fotowedstrijd van december. Willen jullie mee stemmen?
Onder iedereen die stemt en een berichtje achterlaat via mail of social media dat hij/zij gestemd heeft verloot ik een fotoafdruk van zijn/haar beste foto uit 2018 van 30x45 cm.
Alvast bedankt!

 

Stemmen kan via deze link: https://foto.nrc.nl/Picture/view/62961?