Facebook Instagram

  • Home
  • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Gegevens
Bedrijfsnaam: Daniëlle Schimmel Fotografie
Websites: www.danielleschimmel.nl / www.facebook.com/danielleschimmelfotografie / www.instagram.com/danielleschimmelfotografie / www.pinterest.com/danielleschimmelfotografie
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen
De fotograaf kan niet aansprakelijk gesteld worden bij lichamelijke en/of materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.
De fotograaf heeft het recht informatie op de website en algemene voorwaarden wat betreft tarieven en informatie te allen tijde aan te passen. Dit heeft geen invloed op reeds gemaakte afspraken.
Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.

De fotoshoot
Afspraken die gemaakt worden voor een fotoshoot, telefonisch, via de mail of welk communicatiemiddel dan ook, dienen door fotograaf en klant nagekomen te worden. De fotograaf zorgt dat de afspraken digitaal (via email of facebook bericht als zodanig gecommuniceerd is) beschikbaar zijn, zodat deze nagelezen kunnen worden in het geval er vragen en/of klachten ontstaan.
In het geval van slecht weer of ziekte mag de fotoshoot worden verzet door fotograaf of klant. Dit kan uiterlijk 3 uur van te voren besloten worden. In overleg wordt een nieuwe datum gepland.

Tijdens de fotoshoot heeft de fotograaf de regie. Suggesties voor poses en opstellingen worden op prijs gesteld maar als iedereen door elkaar gaat roepen heeft het geen zin.
Na afloop wordt er door de fotograaf gevraagd of er foto’s op social media gebruikt mogen worden. Door hier toestemming voor te geven kunnen de foto’s ook verschijnen in advertenties en op de website van de fotograaf. Als hier bezwaar tegen is, kunt u dat aangeven en zullen de foto’s verwijderd worden. Foto’s zullen niet doorverkocht worden en blijven eigendom van de fotograaf.

De foto’s en het album
Binnen een maand ontvangt de klant een online gallery waaruit de mooiste foto’s gekozen kunnen worden. Mocht dit niet lukken binnen een maand, bijvoorbeeld in het hoogseizoen, dan zal de fotograaf dit zo spoedig mogelijk laten weten.
Het aantal foto’s dat de klant ontvangt is afhankelijk van het pakket dat gekozen is. Tegen meerprijs is het mogelijk extra foto’s te bestellen naast het standaard aantal uit het pakket.
De keuze van de foto’s dient binnen 6 weken doorgegeven te worden, waarna de factuur binnen een week via wetransfer verstuurd zal worden naar het opgegeven emailadres. 
Zodra deze is betaald worden de foto's via dezelfde weg verstuurd.

Fotoafdrukken, canvas, foto op hout, Flipphoto, harmonicaboekjes en allerlei andere materialen en producten zijn in overleg te bestellen en zitten niet bij de prijs in.

Social media en digitale bestanden
Foto’s mogen niet bewerkt of bijgesneden worden. Ze mogen wel worden gedeeld op social media, met vermelding van de fotograaf.
Onbewerkte foto’s worden niet geleverd. Omdat ik mijn eigen manier van bewerken heb, geef ik deze foto’s nooit aan klanten. Ik bewaar de originele bestanden 2 jaar op mijn computer en NAS. Bewerkte bestanden bewaar ik 4 jaar, zodat ze nog op te vragen zijn als ze bijvoorbeeld zijn kwijt geraakt.

Betaling
De factuur dient door middel van overschrijving voldaan te worden binnen 21 dagen.